• +30 213 033 5867
  • Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 13:00 16:00 - 22:00 | Σάββατο 09:00 - 13:00

ειρηνη τουπογιαννη


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είχε τόση αγάπη για τη γυμναστική που έδωσε 3 φορές πανελλήνιες και το Σεπτέμβρη του 1994 εισήχθη στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το 1995 αποφοίτησε απο την ιδιωτική σχολή GRAFTS (aerobic & fitness) ως personal trainer και aerobic instructor. Tο Σεπτέμβρη του 1998 αποφοίτησε απο το Τ.Ε.Φ.Α.Α με βαθμό "λίαν καλώς" με τρεις ειδικότητες, κολύμβηση, βάρη, Water Polo και μια εργασία απαραίτητη προϋπόθεση για την εισαγωγή της στο μεταπτυχιακό τμήμα στον τομέα της προπονητικής.

Από το 1994 έως και σήμερα εργάστηκε σε γυμναστήρια ως personal trainer και aerobic instructor. Αποτέλεσε στέλεχος της σχολής Effect Academy ως υπεύθυνη του τμήματος της προπονητικής και καθηγήτρια. Το Σεπτέμβρη του 2011 ξεκίνησε συνεργασία με την Athenstrainers και τη Βαρβάρα Σολομωνίδου σαν Personal trainer της ομάδας αλλά και σαν καθηγήτρια στο κομμάτι της Ανατομίας-Φυσιολογίας-Κινησιολογίας και Προπονητικής. Από το 1994 έως και σήμερα έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά συνέδρια και σεμινάρια πάνω στο Fitness, τη διατροφή και την υγεία. Το Φεβρουάριο του 2010 συμπλήρωσε την ειδικότητα κολύμβησης με 2 πτυχία κολύμβησης από την ακαδημία της Αυστραλίας Austswim, για παιδιά από 4-10 ετών και για βρέφη (Babyswimming).

Το πάθος της και η αγάπη της για την δουλειά της, την οδήγησε στο να συμπληρώσει τις σπουδές της δίνοντας στον εαυτό της μια πιο ολοκληρωμένη μόρφωση και ενημέρωση στον τομέα της υγείας, παρακολουθώντας μαθήματα σε ΙΕΚ φυσικοθεραπείας και Διαιτολογίας.

Σήμερα είναι σύζυγος και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού και αποτελεί την ψυχή του studio 53-athens που ασχολείται με το personal training, τη διατροφή και την αποκατάσταση, τομείς άσκησης και υγείας που απευθύνονται στον απλό ασκούμενο αλλά και τον επαγγελματία αθλητή.

© Copyright 2014. All rights reserved.